Treba vam mesto za vašu reklamu ili želite da promovišete vaš proizvod kroz naš recept ili priču? Na pravom ste mestu, javite nam se da se dogovorimo.

Sajt Kuvarancije postoji od 2009. godine. Za sve ovo vreme, ne povećava se samo broj recepata i priča na saju, povećava se  i broj poseta, koji je iz godine u godinu sve veći. Posećenost održavamo i poboljšavamo kako već pomenutim zanimljivim i kvalitetnim receptima i pričama, tako i fotografijama i prilagođenošću sajta mobilnim uređajima (80% poseta su upravo sa mobilnih uređaja). Osim posećenosti, održavamo i dobru pozicioniranost na pretraživačima, široku ciljnu grupu posetilaca, pre svega ljubitelja dobre hrane.

Sve u svemu ovde imate odlično mesto za pronalaženje vaših kupaca i potencijalnih poslovnih saradnika. Da li ste proizvođač hrane, pića ili opreme kako za amaterske tako i profesionalne kuvare? Vaši kupci i saradnici su već ovde, samo treba da im se uz našu pomoć predstavite. Kako?

Predstavite se vašim proizvodima ili uslugama tako što će posetioci sajta od nas dobiti ne samo recept, nego i realnu i objektivnu ocenu vašeg proizvoda ili usluge. Uz veoma bitnu napomenu: ne objavljujemo tuđe marketinške tekstove, jer ovo nije klasični reklamni prostor nego lični blog i svi stavovi i mišljenja koje ovde možete pronaći i pročitati su naši lični. Da li ste spremni da nam date vaš proizvod na testiranje? KONTAKT je pravo mesto da nam pošaljete odgovor.

Svi tekstovi i fotografije (osim u rubrici Vaši recepti ili ako nije drugačije napisano) su u vlasništvu Svetlane i Miroslava Zeca. Ukoliko ste zainteresovani da koristite ono što je na sajtu objavljeno, javite nam se KONTAKT da se dogovorimo oko uslova. Svako preuzimanje sadržaja bez saglasnasti autora smatramo narušavanjem autorskih prava. Detaljnije na linku Licenca i privatnost.

U nastavku je statistika posećenosti za period od 1.1. do 23.7.2019. godine.

statistika oktobar 2017

statistika demografija

statistika zemlje

statistika mob

statistika  organic

Podelite na društvenim mrežama